Cursussen

Wil jij meer weten over hoe jouw camera werkt? Wil jij meer weten over fotografie? Wil jijzelf bepalen hoe je de foto maakt? Wil jij nooit meer een mislukte foto?

Start dan nu met de online fotografie cursus “Hoe werkt jouw camera” en ontdek in 7 filmpjes wat alle knopjes op de camera betekenen. Wil je daarna meer weten over fotografie en wil jij echt gaan fotograferen en op de manueel stand? Vervolg dan je lessen met de cursus “Fotografie voor beginners” en leer in 18 filmpjes alles over fotografie.

Wie ben ik?

Mijn naam is Doris van Meggelen en ik ben in 2009 begonnen aan de Fotovakschool te Amsterdam. Ik wilde net als jij iets meer weten over mijn camera. Na wat speurwerk op internet koos ik ervoor om de Fotovakschool te gaan doen. Iets uitgebreider dan een cursus maar voor mij een goede keuze. Wat vind ik fotografie gaaf! Na 2,5 jaar haalde ik mijn vakdiploma en ondertussen fotografeerde ik er op los. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en is fotografie nog steeds mijn passie en mijn beroep. Sinds 5 jaar geef ik les aan groepen van 10 tot 15 mensen bij cultuurinstelling Parkvilla in Alphen aan den Rijn. Hier ontdekte ik dat ik het lesgeven in fotografie echt geweldig vind. Een poosje geleden kwam het idee om dit ook online te gaan doen.