fotografie, fotografie cursus, fotoles, fotoworkshop, fotografieles, fotografieworkshop, nikon, canon, spiegelreflexcamera, systeemcamera, fotocursus voor beginners, hoe werkt jouw camera, Doris van Meggelen

Fotografie voor beginners

Wat ga je leren in deze cursus?

Deze cursus is een vervolg van de cursus “Hoe werkt jouw camera”. Nu je hebt geleerd wat de knopjes op je camera betekenen leer je nu echt te gaan fotograferen. Na het volgen van de cursus “Hoe werkt jouw camera” ga je nu ook leren wat fotografie is en ga je zelf beslissen hoe je een foto gaat maken. Je gaat werken met de camera op de Manuele stand en gaat bij iedere foto zelf beslissen wat je instellingen van de sluitertijd, diafragma en iso zullen zijn. Zo krijg je altijd de beste foto’s en krijg je de foto’s die jij wilt hebben. Je kan de foto gaan maken hoe jij dat wilt. Het is even oefenen maar uiteindelijk krijg je de foto’s die jij wilt omdat jij de camera op de manuele stand bedient. You don’t take a photograph, you make it! Stap voor stap ga ik uitleggen wat de sluitertijd, diafragma en iso zijn. Wat kan je met deze waardes en hoe stel je deze waardes in. Na deze lessen is dat allemaal duidelijk en kan je altijd even terug kijken hoe het ook alweer zat en hoe het ook alweer werkte. Deze cursus blijft voor altijd online staan. Heel veel succes!

Wie ben ik?

Mijn naam is Doris van Meggelen en ik ben in 2009 begonnen aan de Fotovakschool te Amsterdam. Ik wilde net als jij iets meer weten over mijn camera. Na wat speurwerk op internet koos ik ervoor om de Fotovakschool te gaan doen. Iets uitgebreider dan een cursus maar voor mij een goede keuze. Wat vind ik fotografie gaaf! Na 2,5 jaar haalde ik mijn vakdiploma en ondertussen fotografeerde ik er op los. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en is fotografie nog steeds mijn passie en mijn beroep. Sinds 5 jaar geef ik les aan groepen van 10 tot 15 mensen bij cultuurinstelling Parkvilla in Alphen aan den Rijn. Hier ontdekte ik dat ik het lesgeven in fotografie echt geweldig vind. Een poosje geleden kwam het idee om dit ook online te gaan doen. Zo ontstond deze site.

Hoe en wat?

Ontdek in deze cursus “fotografie voor beginners” wat fotografie is en inhoudt. Wat betekenen de waardes sluitertijd, diafragma en iso op jouw camera en wat kan je met deze waardes. Dit is een beginners cursus en is voor iedereen met een spiegelreflexcamera of systeemcamera (Canon of Nikon) geschikt. Deze cursus bestaat uit 18 filmpjes en in deze filmpjes leg ik alles rustig uit. De filmpjes blijven voor altijd online en kan je meerdere malen terugkijken. Je kan deze cursus in je eigen tempo vanuit huis volgen. Naast de filmpjes die je rustig kan gaan kijken zijn er opdrachten die je kan doen. Dit zijn kleine opdrachten waar niet veel tijd in zit. Heb je tijdens de cursus vragen? Deze kan je deze altijd stellen via “ik heb een vraag” formulier wat rechts in beeld is. Ik zal deze vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden. Schrijf je snel in en start gelijk met de cursus. Dit nu voor maar € 49,00. Heel veel succes!

Leer nu echt fotograferen

AANBIEDING 125,00 49,00
0%