fotografie, fotografie cursus, fotoles, fotoworkshop, fotografieles, fotografieworkshop, nikon, canon, spiegelreflexcamera, systeemcamera, fotocursus voor beginners, hoe werkt jouw camera, Doris van Meggelen

Hoe werkt jouw camera?

Leuk dat je een kijkje komt nemen op deze site! Heb jij net een nieuwe camera? Heb jij al een poosje een mooie camera in de kast liggen? Weet jij niet hoe deze camera werkt? Is dat de reden om de camera niet te gaan gebruiken? Wil je die mooie camera leren kennen en gaan gebruiken? Dan is dit nu je kans. In deze fotografie cursus leg ik uit hoe jouw spiegelreflexcamera of systeemcamera werkt. Heb jij een Nikon of Canon spiegelreflex camera of systeemcamera? Wil jij weten wat al die knopjes op je camera zijn? Heb jij geen zin om de niet begrijpbare handleiding te lezen? In deze korte fotografie cursus leg ik in Jip en Janneke taal uit hoe jouw camera werkt. Schijf je gratis in. Heel veel succes!!

Wie ben ik?

Mijn naam is Doris van Meggelen en ik ben in 2009 begonnen aan de Fotovakschool te Amsterdam. Ik wilde net als jij iets meer weten over mijn camera. Na wat speurwerk op internet koos ik ervoor om de Fotovakschool te gaan doen. Iets uitgebreider dan een cursus maar voor mij een goede keuze. Wat vind ik fotografie gaaf! Na 2,5 jaar haalde ik mijn vakdiploma en ondertussen fotografeerde ik er op los. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en is fotografie nog steeds mijn passie en mijn beroep. Sinds 5 jaar geef ik les aan groepen van 10 tot 15 mensen bij cultuurinstelling Parkvilla in Alphen aan den Rijn. Hier ontdekte ik dat ik het lesgeven in fotografie echt geweldig vind. Een poosje geleden kwam het idee om dit ook online te gaan doen.

Hoe en wat.

Ontdek in de fotografie cursus “Hoe werkt mijn camera” hoe jouw camera werkt. Wat zijn de knopjes op jouw camera en wat kan je ermee. Dit is een beginners cursus fotografie en is voor iedereen met een spiegelreflexcamera of systeemcamera geschikt. Deze fotografie cursus bestaat uit 7 filmpjes en in deze filmpjes leg ik alles rustig uit. De filmpjes blijven voor altijd online en kan je meerdere malen terugkijken. Je kan deze cursus in je eigen tempo vanuit huis volgen. Naast de filmpjes die je rustig kan gaan kijken zijn er opdrachten die je kan doen. Dit zijn kleine meerkeuze opdrachten waar niet veel tijd in zit. Heb je tijdens de cursus vragen? Deze kan je deze altijd stellen via “ik heb een vraag” formulier wat rechts in beeld is. Ik zal deze vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden. Wil je na deze cursus echt leren wat fotografie is en nog mooiere foto’s gaan maken? Schrijf je dan in voor de vervolgcursus “fotografie voor beginners“. Heel veel plezier en succes!

7 lessen in totaal

Hoe werkt jouw camera?

GRATIS
0%